walkin

Massaal wordt mij gevraagd waar ik mijn potjes blauwe magie, ook wel Sugarbear Hair genoemd, koop en of deze echt zo goed werken als ik heb beweerd in mijn voorgaande blog. Lieve, lieve mensen: ik zou nooit en te nimmer tegen jullie liegen. Voor mij werken ze FAN-TAS-TISCH! Hier is geen woord over gelogen. De dode vos op mijn hoofd leeft weer, máár het is ook een kwestie van je haar goed verzorgen.

Sugar bear hair

En dan nu over naar jullie tweede vraag: “waar koop jij je Sugarbear Hairs?” Deze koop ik bij de kapsalon waar ik mij echt al jaren thuis voel, ja echt, meen ik! Waar ik gewoon naar binnen loop en mij zo op m’n gemak voel en ik vrij ben om te zeggen wat ik wil en waar ze mij (nog) nooit hebben weggestuurd 😉 En waar ik ook nog eens op een leuke en eerlijke manier word geholpen. Maar eerlijk is eerlijk het is mede mijn favoriete kapsalon, omdat ik altijd super happy de deur uitloop met mijn nieuwe kapsel! I love it!

De kapsters van Walk in Hairstyling in Barneveld hebben mij geleerd hoe ik mijn haar beter kan verzorgen en de zo bekende ‘dode vos’ weer tot leven te wekken. Ik heb echt een fobie voor de schaar en wil mijn haar het liefst nooit knippen. Maar wat moet dat moet hè, hierop zegt mijn lieftallige kapster Sandra dan ook: “de keuze is aan jou, maar die paar dunne plukjes die er aan de onderkant bijhangen daar wordt niemand vrolijk van”. Lachen, gieren, brullen, knippen, je haren laten verzorgen en last but not least eten laten bezorgen! Ja inderdaad heel belangrijk, je kan hier eten en hoeft niet drie uur lang jezelf uit te hongeren als je in de stoel zit. Daarom blijf ik hier nog gezellig langs komen. Walk in Hairstyling bedankt dat jullie het al zo lang met al mijn geklets, gelach en irritante buien uithouden! 

          20731260_10212651489915529_578478471_n 20731353_10212651489875528_411512916_n

Written by Sadaf