waar knapt een man op afVaak zie ik zulke advertenties voorbijkomen en denk ik bij mijzelf ‘hou eens op hé, who cares’? Om vervolgens er toch zelf op te klikken, omdat ik nou eenmaal héél erg nieuwsgierig ben. Waarom heb ik nou nog nooit een artikel gezien waarop te lezen is waar een vrouw nou op afknapt bij een man? Waarschijnlijk, omdat een man dit letterlijk niet boeit en toch lekker zich zelf blijft. Toch was ik benieuwd of het ook daadwerkelijk klopt van wat er in die advertenties staat en ben ik zelf op onderzoek uit gegaan. Na tientallen mannen te hebben geïnterviewd ben ik er achter gekomen dat

deze tien punten bijna iedere man wel op noemde. Bizar eigenlijk hoe erg hun antwoorden op elkaar leken en geloof mij, geen enkele man hiertussen die ook maar een beetje iets van elkaar weg hadden. Nou hier komen ze dan…

 • Onverzorgd
  Bijna iedere man die ik heb geïnterviewd noemde dit kenmerk als eerste op. Een onverzorgde vrouw die niet genoeg tijd aan haar hygiëne en uiterlijk besteed. Hier uit kan ik dus opmaken dat jullie het toch niet zo erg vinden als jullie “O zo lang” op ons moeten wachten terwijl wij ons klaar maken? 😉
 • Een arrogante vrouw
  Dit kenmerk staat zeker weten op nummer twee en vonden de meeste mannen een enorme afknapper! Vraag me toch wel af waarom jullie dan zo vaak je nek verdraaien bij het bekijken van een foto model die de meest arrogante blik ooit heeft wanneer zij langs loopt. Vreemd!
 • Een zeikwijf
  Een vrouw die letterlijk om ieder wissewasje kan zeuren. Deze heren hebben liever een vrouw die niet zoveel aan hun kop zeurt en lekker hun gang laat gaan terwijl zij lekker iedere avond voetbal willen kijken. Soms laten jullie ons geen andere keus mannen. 😉
 • Een vrouw die alleen maar ja en amen zegt
  Dus als ik het goed begrijp willen jullie geen vrouw die zeurt, maar ook geen vrouw die alleen maar ja en amen zegt? En dan zeggen ze dat mannen duidelijk zijn!?
 • Een vrouw die teveel make-up draagt
  Ik heb meerdere mannen dit eerder horen zeggen waarop iedere vrouw die ik ken zei dat hij haar op die manier heeft leren kennen en toch op haar is gevallen. Heel bijzonder!
 • Een vrouw zonder ambitie
  Hier kan ik zelf wel mee inkomen, maar ik vraag mij wel af op welk vlak zij dit bedoelen. Gaat het om carrière? Nou schat blijf jij dan thuis bij de kinderen en zorg jij voor een schoon huis en lekker eten wanneer ik van mijn werk kom? No problem! 
 • Een vrouw die al veel sekspartners heeft gehad
  Een vrouw die veel sekspartners heeft gehad is bij de meeste mannen echt een afknapper en dit snap ik, maar zullen we het ook even over jouw aantallen hebben dan? 
 • Een vrouw die zich anders voordoet dan wie zij is
  Hier ben ik het compleet mee eens! Zo’n relatie gaat überhaupt naar mijn idee nooit werken. Wanneer iemand na een lange tijd een ander persoonlijkheid blijkt te hebben? No way, doei! Dit geld zeker net zoveel voor de mannen. Je komt er na een tijd toch wel achter hoe iemand echt is dus waarom jezelf anders voordoen dan dat je bent?
 • Een afhankelijke vrouw
  Een vrouw die niets meer zonder jou kan doen. Die niets meer voor haar zelf heeft en continue op jou leunt. Snap ik mannen!

Al met al wil ik hiermee zeggen dat je altijd, maar dan ook altijd gewoon lekker jezelf moet blijven. Vrouwen worden onzeker van al die artikelen waarbij staat aangegeven hoe een vrouw zich moet gedragen zodat een man haar aantrekkelijk vind, hoe zij er uit hoort te zien, wat voor kledingmaat zij zou moeten hebben, waar een man wel niet allemaal op afknapt en wat zag ik vandaag nou voorbij komen? O ja, welke cup maat vinden mannen nou het aantrekkelijkst. Serieus? Het moet niet gekker worden! Iedereen mag zoveel eisen hebben als zij zelf willen, maar niemand is perfect. Geen enkele man en geen enkele vrouw die je tegenkomt. Ieder van hen zal wel minstens één van de bovenstaande kenmerken hebben en wedden..je zult van d’r houden, met al haar goede, maar ook met al haar slechte kenmerken, want die zal jij ook zeker hebben. Nobody is perfect en dat maakt ons als mens juist zo mooi!

Written by Sadaf