tim vEen tijdje terug zag ik een filmpje voorbij komen van versiercoach Tim Veninga. Serieus, bestaat zoiets echt?! Hij doet me denken aan een mix van de film Hitch en Casanova, maar dan in de modernere hipster versie met zijn tattoos, langere haren en ongeschoren gezicht. Nog niet eerder heb ik een interview gehad met iemand die zo open minded, eerlijk en excentriek is. Ik weet niet of ik hem nou zelfverzekerd en sexy moet vinden of een arrogante kwal. Hoe dan ook werken zijn adviezen en cursussen wel voor duizenden mensen! Alle ‘fouten’ die wij vrouwen en mannen maken tijdens het daten of als we in een relatie zitten geeft hij perfect weer. Of zoals hij het zelf heel ‘bescheiden’ zegt “In feite ben ik niets meer dan een veredelde – en overbetaalde – leraar met een enigszins ongebruikelijk vak”. Een ongebruikelijk vak heb je zeker Tim!

Tien jaar geleden, na wat te sparren met een vriend over de filosofie, : “dat als je doet waar je het beste in bent, dan is rijkdom gegarandeerd” kwam hij tot de conclusie dat hij mannen dan maar moest leren hoe je met vrouwen omgaat. Of hij de perfecte dating expert is? Verre van! Ook Tim maakt wel eens fouten en vergissingen, maar hij streeft er wel naar om een perfecte datingexpert te worden. Doordat hij met duizenden mensen heeft gewerkt, samenwerkt met de grootste datingexperts op aarde en hij ieder gepubliceerd onderzoek over liefde en relaties heeft gelezen kan je er vanuit gaan dat hij zeker in de buurt komt van een perfect datingexpert.

tim v 4Zo heeft Tim de volgende websites: http://mannengeheim.nl/ waarin hij alle geheimen wat mannen willen dat je weet, maar het je nooit zullen vertellen naar buiten brengt en een website https://www.versiercoach.nl/ waarin hij mannen leert om te leven als een playboy en ook een boek manslut heeft uitgebracht.  Hierbij beginnen al de vrouwelijke alarmbellen in mijn hersentjes te rinkelen. Dus je leert mannen om zoveel mogelijk vrouwen te versieren terwijl je vrouwen advies geeft hoe je een relatie moet beginnen en te behouden?  Volgens Tim willen mannen leren hoe ze succesvolle rokkenjagers worden en een suf beeld hebben van de gemiddelde relatie waarin hij zich als een slaaf in de dienst van de familie zou stellen. Daarom streven ze vaak naar die losbandige levensstijl. Wanneer een man zijn wilde haren kwijt is, wil hij wel een relatie, omdat hij simpelweg een vrouw ontmoet waar hij verliefd op wordt en dan beter in staat is om in te schatten wat voor vrouw er bij hem past. We leven in het jaar 2017 Tim. Niet iedere vrouw heeft haar toekomst meer uitgestippeld staan om te trouwen, kindjes te baren en de gelukkige huisvrouw te spelen. Hoe schatten wij in wat voor man er wel of niet bij ons past? Wie weet is een boek als “Womanslut” of een boek “Man in a Relationship” een optie voor in de toekomst?

tim v 3Tim helpt de onzekere man, die niet weet hoe je een vrouw moet versieren aan de nodige trucjes. De vrouw die geen idee heeft wat er in het hoofd van een man schuil gaat zijn geheimen te ontrafelen. Ik denk dat er veel mensen jaloers op je zijn Tim. Dat je iets doet wat je echt leuk vind en hier nog goed in bent ook. Andere mensen op deze manier toch helpt aan een gelukkig bestaan en een zelfzekerheid waar ze niet eerder van hebben durven te dromen. Achter die arrogantie, de eikel die je als rolmodel wilt neerzetten, schuilt denk ik een klein hartje. En dat vrouwen er zo’n heisa van maken dat je hen vergelijkt met honden snap ik niet.
Ik vergelijk mannen daar dagelijks mee. Niks mis mee Tim, kan best! 😉
Heb jij zelf Tims adviezen en tips al uitgeprobeerd? Ben benieuwd wat jij er van vind en of ze jou hebben geholpen!

P.s: Voor de dames onder ons, Tim heeft geen vaste relatie naast zijn open relaties dus je kansen zijn niet verkeken! Misschien kan hij jou dan toevoegen in zijn lijst van de andere honderden vrouwen die hij al heeft gehad! 😉tim v 2

Written by Sadaf