padang padang beach 6Een aantal jaren geleden was ik in Bali en verbleef ik in Kuta waar ik het strand mooi vond, maar niet heel bijzonder aangezien het hier ook ERG toeristisch was. Wat doe je als je wat van Bali wil zien? Juist, hoppaa een scootertje huren en gaan! Zo kwam ik bij een strand waar ik mijn ogen uit keek! Wat was het hier mooi zeg! Eerder hoorde ik van andere mensen dat het erg druk kan zijn op Padang Padang beach, maar

toen ik hier was, was hier niets van te merken. Wij zagen de apen al zitten toen wij onze scooters wilden pakken. Heel leuk al die apen, maar pas maar op dat ze er niet snel vandoor gaan met je mooie mobieltje of je dure camera. 😉 Vanaf de parkeerplaats loop je naar een restaurantje wat boven op de berg ligt gelegen met een heel gaaf uitzicht. Wanneer je de smalle stenen trappen naar beneden loopt en tussen de rotsen doorloopt kom je op een klein, maar heel mooi surfer strandje en kijk je echt je ogen uit!
padang padang beach 4   Padang padang beach 3
Padang Padang Beach is één van mijn favoriete plekjes van Bali en zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Hier kan je letterlijk het hele jaar door surfen en ligt op ongeveer drie kwartier rijden met de scooter van Bali. In mijn tempo een half uur, maar dat zou ik zeker niet proberen! 😛 Durf je niet de hoge bergen in met je scootertje dan kan je ook altijd een taxi hier naar toe nemen, maar ach als ik het kan dan kan iedereen het! Geloof mij, ik ben echt, maar dan ook echt geen held op de weg! 😉 Wat misschien ook leuk is om te weten is dat hier de film Eat Pray Love is opgenomen. Vond de film zelf echt tien keer niks, maar jij misschien wel. Ga je naar Bali? Sla Padang Padang beach dan niet over!
padang padang beach 5

Written by Sadaf