anne en ik 2Veel mensen hebben niet het voorrecht om hun soulmate te ontmoeten. Vaak denken vrouwen hierbij aan de man van hun dromen, maar ik heb het hier over mijn aller beste vriendin. De persoon die van jongs af aan in mijn leven is, de persoon die er altijd voor mij is geweest, de persoon die altijd naast me heeft gestaan in alle goede, maar ook in alle slechte tijden, de persoon die mij door en door kent. Ik kan met overtuiging zeggen dat jij mij nog beter kent dan mijn eigen ouders. Met al mijn goede en mijn slechte kanten kies je ervoor om nog altijd mijn beste maatje te blijven. Alleen is maatje niet het juiste woord, maar past zusje of mijn soulsister hier zoveel beter bij!

Soms heb ik zelf niet in de gaten hoe erg ik heb geboft met jou in mijn leven! Samen lachen, samen huilen, samen reizen en zoveel mooie en gekke avonturen meemaken…wat heb ik eigenlijk niet met jou gedeeld? Ken je dat? Dat je elkaar maar een seconde aan hoeft te kijken om te weten wat diegene denkt, wat diegene voelt of bedoelt? Woorden zijn bij ons niet van noodzaak al gebruiken we er zo ontzettend veel! Niet iedereen heeft dit voorrecht. Jij snapt me en begrijpt me zoals maar weinig mensen mij begrijpen. Ik kan me nog zo goed herinneren hoe wij als jonge meisjes arm in arm over straat liepen, katten kwaad uit haalden en zo ontzettend hard met elkaar konden lachen. Hier in zijn wij letterlijk niets veranderd!

Ik zal er voor je zijn als je me nodig hebt. Ik zal er voor je zijn als we oud en verrimpeld zijn. Ik zal er voor je zijn als je gewoon lekker zin in een wijntje hebt! ūüėČ Je betekent de wereld voor me lief vriendinnetje! Ik zal nu kappen met dit sentimentele¬†gedoe, maar ik ben gewoon zo ontzettend blij met jou en wilde je dit laten weten! Love you!

Liefs,

Anne en ik

Written by Sadaf