greylag-goose-2139296_1920En ik maar denken dat ik de enige was die de ergste dates ooit heeft gehad. Nou no way jose! Nadat ik een aantal mensen heb geïnterviewd kreeg ik de meest bizarre verhalen te horen wat ik ECHT met jullie moet delen! Hier komen ze dan..de vijf verschrikkelijkste dates van vijf verschillende personen.

“De eerste keer dat ik mijn schoonfamilie ontmoette was in een restaurant waar zij al jaren kwamen en iedereen kenden. Het was allemaal al awkward, omdat ik gelijk de hele familie ontmoette en het middelpunt van de aandacht was, maar het kon dus nog erger worden. Tijdens het bestellen van het toetje bij de ober (die de hele familie natuurlijk ook kende), bestelden zij de verassingstoetje voor mij. Ik was benieuwd en liet me dan ook verassen! Een verassing was het zeker toen ik een bord met een bananensplit kreeg in de vorm van een piemel waarbij de vanillesaus uit de banaan spoot! Mijn gezicht kleurde gloeiend rood, maar ik besloot maar om schunnig te lachen en mijn toetje te eten. Om het allemaal nog even erger te maken, maakte mijn schoonvader de volgende opmerking “ze weet wel hoe ze ermee om moet gaan”. Ondertussen zijn dit mijn ex-schoonfamilie!”

“We waren op ons zoveelste date en hij stopte een snoepje half in zijn mond en keek mij speels aan. Ik in de veronderstelling dat ik de andere helft mocht en hij in de veronderstelling dat ik hem kwam zoenen beet ik heel hard op zijn mond! Ik wist niet hoe vaak ik sorry moest zeggen. Vervolgens hebben wij een uur buiten op een bankje gezeten met een pak zakdoekjes, omdat hij bloedde als een rund. Hierna heb ik hem nog maar één keer gezien! Ik denk dat hij bang voor me was geworden.”

“Deze man kan je letterlijk ‘de claimer’ noemen! Bij één van onze eerste dates zaten wij bij hem in de tuin en vertelde hij dat hij een nieuwe schutting had besteld, omdat hij wist hoeveel ‘zijn meisje’ wel niet van zonnen hield. Vervolgens gingen wij wandelen en kwamen wij een bekende van hem tegen die hem een compliment over zijn huis gaf. Hierop moest mijn beste date antwoorden “als je zoveel werkt moet je je vrouw wel op een andere manier tevreden houden”waarop hij weer naar mij keek. ZIJN VROUW! Ik kende hem net! Terug gekomen in zijn huis wilde ik naar het toilet, maar in plaats van het toilet aan te wijzen bracht hij mij naar een kamer om mij erop te wijzen dat wij hier wel een kapsalon van konden maken voor mij. Ik wist niet hoe snel ik daar weg moest komen!”

“Ik had haar op Tinder leren kennen en het klikte ontzettend goed! Ik vond haar prachtig en wij hadden dezelfde interesses. Tuurlijk weet ik ook wel dat je op tinder jezelf wat mooier voor doet dan dat je bent, maar dit meisje leek alleen niet op haar foto’s, maar had niet eens een nichtje ervan kunnen zijn geweest. Zij bleek ook nog eens zo goed als over al haar interesses gelogen te hebben. Zij vertelde mij dat zij gek was op Arabisch eten dus ik verraste haar met een etentje bij een Arabisch restaurant. Ze vond alles niet alleen heel vies,  maar kreeg het ook nog eens niet weg! Ik probeerde nog een gesprek aan te knopen, want ja never judge a book by it’s cover, maar na een aantal gesloten antwoorden heeft zij mij de rest van de avond zwijgend aan zitten kijken. Ik heb mij nog nooit zo ongemakkelijk gevoeld!”

“Ik pikte haar thuis op voor onze eerste date. Ze liep naar mijn auto en vroeg of ik binnen wilde komen, omdat haar vader mij eerst wilde leren kennen! AWKWARD!”

Written by Sadaf