50 shades

Wie kent de boeken van 50 shades nou niet?! Het ultieme pornoboek waarbij iedere vrouw van nu weg sopt bij het lezen van de titel alleen maar.  Alle huisvrouwen waarbij na al die jaren getrouwd te zijn en altijd maar dezelfde standjes te hebben geprobeerd de fantasie op hol slaat. De RED ROOM OF PAIN…hoe zou dat nou zijn? Een mister Grey die lekker van aanpakken houdt! Jammie! 

Nu heb ik zelf het eerste en het tweede deel van de boekenserie gelezen en ik had niet verwacht dat ik het nog leuke boeken zou vinden ook! Bij de derde deel kwam ik helaas niet verder dan bladzijde twintig aangezien Anastacia daar al een stuk of 80 orgasmes na elkaar heeft gehad. Laten we reëel blijven mensen!

Wanneer mijn zusje en ik hoorden dat de Christian Grey in de bios te zien zou zijn hebben wij gelijk kaartjes voor de ladies night gehaald. Wat viel de film hier tegen zeg! Niks vergeleken met het boek! Minimaal seksueel getint, slecht geacteerd, waarbij Christian op een veel te melodramatische manier “Oohh Ana” zei waarop Ana weer op een veelste overdreven manier “Ooh Christian” zei en hierna de film op hield met de woorden… to be continued. What a joke dacht ik bij mijzelf.

Toch konden wij het niet laten om ook naar deel twee van deze film te gaan. Terwijl wij de zaal binnen liepen kreeg ik het al spaans benauwd van de honderden gillende vrouwen om ons heen die naar hun goodiebag grepen met de gedachten dat daar wel spannende speeltjes in zouden zitten. Na hun gezichtsuitdrukking te hebben gezien dacht ik al dat hier letterlijk 50 shades of shit in zou zitten. De film zelf vond ik leuker dan het eerste deel en ligt het nou aan mij of zijn de acteurs nou ook serieus beter gaan acteren? Heel veel heb ik van de film niet meegekregen aangezien één keer Ana’s tepels te zien waren en de menigte daarop begon te gillen van verbijstering. Na het zien van Christians mooie billen konden ze het helemaal niet meer stil houden van geluk. Na het horen van een schot ging het pas echt los! Hebben jullie dan nog nooooit een actiefilm gezien???

Al met al moet ik eerlijk zeggen dat ik deel twee helemaal niet zo verkeerd vond en ik heel benieuwd ben naar wat deel drie gaat brengen!

Written by Sadaf