zusjeszonderzoetZelf volg ik ze al een tijdje, twee zussen die als dieetkonijnen treden om te testen wat nou het perfecte dieet is en dit doen zij op zo’n leuke manier! Zo zie ik bijvoorbeeld het boek van Fajah Lourens en haar killer body waar iedere vrouw een moord voor zou doen of Sonja Bakker met haar voeding schema’s waar ik het spontaan benauwd van krijg. Het lijkt ze allemaal zo ontzettend makkelijk af te gaan! Hoppaa six packje hier, mooie gespierde billen daar. Hoe krijgen ze het toch voor elkaar?! Mensen ik heb ook nog gewoon mijn werk he waar ik

zo’n negen uur per dag letterlijk zit! Tuurlijk loop ik een rondje buiten in mijn pauze en dan nog niet te spreken over die paar keer dat ik naar de koffieautomaat per dag loop die letterlijk twee meter van mijn bureau af staat. Lekker sporten na je werk om vervolgens lekker fit naar bed te gaan hebben mij nog niet eens één van de six packjes geleverd. Wat doe ik toch verkeerd?!

Anne en haar zus Eelkje laten dan ook op een leuke en reële manier zien welk dieet nou voor hun vol te houden is en welk dieet niet. Met hun filmpjes laten zij dan ook zien dat het echt niet allemaal altijd zo makkelijk gaat. Dat je echt een knop moet omzetten en er echt voor moet gaan. Dat het ene dieet dan ook echt niet voor hun werkt terwijl de ander weer prima te doen is. En ook dat je zeker niet elke dag op wortels kan leven, maar ook af en toe een lekkere moorkop naar binnen kunt werken!

Zo is Anne nu al twintig kilo afgevallen! Zo vertelt zij dan ook in haar filmpje hoe moeilijk het voor haar is om te vertellen dat zij eerder niet altijd zo slank is geweest en zich hiervoor soms schaamt. Ze kan nu echt zeggen dat zij nu gelukkig is met zichzelf en haar lichaam. Gefascineerd heb ik naar haar filmpje gekeken en weet ik zeker dat deze twee meiden zoveel andere meisjes en vrouwen inspireren en laten zien dat iedereen zijn of haar eigen onzekerheden heeft. Vooral in een wereld waarin nu diëten, afvallen en een bikini body hebben op één van de belangrijkste plekken staat. Zo lang je maar gelukkig bent met je zelf. Volg ook hun facebookpagina Zusjes Zonder Zoet of hun dagelijkse instagram posts zzz.eelkje en zzz.anne en laat je ook inspireren. Want zit jij toch niet helemaal lekker in je vel en wil je toch een paar kilootjes kwijt dan kan dat en dit is precies wat zij je ook zullen laten zien!zusjeszonderzoet2

Written by Sadaf