wrap carpaccioOehlalaaa wat is dit lekker!! Normaal gesproken maakte ik altijd de standaard zalm of kip wraps, maar nu ik deze heerlijke carpaccio wraps heb uitgevonden wil ik niets anders meer!

Lekker als hapje voor een feestje of als een lekkere lunch met vrienden. Geloof mij…dit is het meer dan waard!

Ingrediënten:

  • Grote wraps
  • Carpaccio
  • Groene pesto
  • Rucola
  • Pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas
  • Olijfolie
  • Citroen
  • Zout

Pak een grote wrap en smeer deze in met een laagje pesto. Leg vervolgens vier plakjes carpaccio verspreid over de wrap. Leg een klein handje rucola verspreid in het midden van de wrap. Strooi hier wat parmezaanse kaas, olijfolie en zout overheen. Pers hierna een halve citroen over de gehele wrap. Rol vervolgens de wrap op. Zelf vind ik mijn carpaccio wraps het lekkerst wanneer ik ze hierna in een aluminium folie wikkel en deze ongeveer een half uur tot een uur in de koelkast leg zodat de smaken er goed in zijn getrokken. Snijd de wrap in brede plakken en steek een sate prikkertje in het midden zodat het niet allemaal uiteen valt. Erg makkelijk te maken voor de simpelere chefs onder ons zoals ik! 😉wrap carpaccio 2

Written by Sadaf