19441149_10212186036039473_910786967_nHeb jij de liefde van je leven op deze manier gevonden? Man o man dan heb ik daar heel veel respect voor! Ik heb mij altijd afgevraagd hoe speeddaten nou in zijn werk ging. Ik zag het als een soort van stoelendans waarbij je iedere minuut je naam zei en dan weer door kan schuiven naar de volgende kandidaat. Een soort van kermis attractie, maar dan hopelijk eindigend met de man of vrouw van jouw dromen. Een paar jaar geleden had ik samen met een vriendin bedacht om eens te gaan speeddaten. Dit stond nog altijd op onze to do list en wij waren allebei ook nog eens vrijgezel dus why not?! ūüėÄ En hoppaa zo hebben wij ons aangemeld bij speeddaten.nl en vonden we het allemaal maar al te grappig!

Daar kwamen wij dan aan in een kroeg in Utrecht. Het was er snikheet dus dat werd lekker zweet daten. Wij kregen een drankje en mochten naar boven lopen waar het zelfs nog warmer was. My god dacht ik bij mij zelf laat dit maar zo snel mogelijk afgelopen zijn! Het verbaasde mij dat er zoveel mensen zichzelf hadden aangemeld. Zo konden wij aan een klein tafeltje gaan zitten en mochten de mannen door schuiven! Mooi! Kan ik lekker blijven zitten met mijn wijntje!

Je had twee minuten de tijd voor een gesprek. Serieus? Ik, die kan lullen als Brugman ben echt echt echt niet binnen twee minuten uitgepraat! Het waren typische gesprekjes zoals: “hoe oud ben je en wat doe je voor werk? Heb je nog hobby’s?” En daar ging de bel alweer! Doorschuiven! Hoe kunnen mensen elkaar hier in vredesnaam ook maar een beetje leren kennen? Een beetje lullig voor mijn volgende date misschien, maar ik had zo’n dorst dat ik bij de eerst volgende bel naar beneden rende om een lekker koud biertje te halen. Ik had nog meer gespreksstof met mijn barman dan twee minuten met de mannen die boven zaten. En geloof mij…het lag niet aan hen, maar aan die twee minuten

Na het speeddaten hadden ze beneden een DJ staan met leuk muziek en was het echt heel gezellig! Nooit verwacht dat het uiteindelijk nog zo leuk zou worden. De mensen die je eerst niet leerde kennen leerde  je erna op een veel leukere manier kennen. Zo zouden ze het beter kunnen dan, maar ach dan kan je net zo goed lekker de in kroeg in! Zelf zag ik helaas geen match in mijn ‘dates’, maar wel erg leuk dat ze achteraf een mail sturen met hoeveel mannen er anders op een date met je wilden gaan. Wist niet dat je in twee minuten een leuke indruk kan achter laten, maar hee het kan dus echt! Ik zou dit zelf niet weer doen denk ik, maar ik ben zeker een avontuur rijker!

Written by Sadaf