ibizamarkt Amersfoort 3>>De afgelopen jaren is het al een grote hype…de ibiza markten! Ik kan mij nog goed herinneren wanneer ik jaren geleden met een bandje op mijn hoofd liep dat ik raar werd aangekeken. Nu is het de trend van het moment. Wanneer ik mij op een ibiza markt of een hippie markt bevind voelt het voor mij alsof ik in een andere tijd ben beland. De hippie bandjes, de fringe vestjes, veren oorbellen, alles in alle kleuren van de regenboog en niets is te gek. De tijd van niets moet en alles mag! Beetje cliché misschien aangezien je gek word gegooid met allemaal hippie spullen tegenwoordig, maar ik hou er van!

>Mijn beste vriendin heeft nu haar eigen webshop en staat op vele Ibiza en hippie markten door heel Nederland. Zij vroeg mij om met haar mee te gaan naar de hippie markt – Summer of Love in Amersfoort. Natuurlijk hoefde ik daar niet lang voor te aarzelen en stond ik te springen om met haar mee te gaan.

>Daar sta je dan op het treinstation in je kippendorpje met je hoofdbandje op je hoofd en een outfit waar allemaal veren en slierten eruit steken. Ik zal je eerlijk vertellen dat ik mij nou niet op mijn gemak voelde totdat ik zonder er iets ervan te verwachten daar kwam aangelopen en gelijk  mijn ogen uitkeek. Wat een spektakel! Van mooie handgemaakte spullen tot aan lekkere hapjes en mooie live muziek. Wat hebben zij uitgepakt zeg. Iedereen straalde, maakte een praatje met elkaar en keken hun ogen uit. Iedereen was op zijn best gekleed… helemaal hippie stijl! Waarom lopen mensen er in het dagelijkse leven er niet zo bij? Mijn vriendin had haar spullen al uitgepakt van de leuke hoedjes, Ibiza sieraden en kleding. Weer of geen weer zelfs in de regen lieten mensen hun sfeer niet verpesten en maakten zij er het beste van. Wil je een beetje het vakantiegevoel creëren? Dan is dit echt een aanrader!

Ibizamarkt Amersfoort

Written by Sadaf