Hoezo zeggen mannen eigenlijk altijd dat wij vrouwen niet zouden kunnen rijden? Rij ik dan gefrustreerd op de weg, omdat diegene voor mij volgens mij niet weet welke pedaal die nou wil intrappen. Gas, rem, gas, rem, gas!! Wanneer ik hem inhaal kan ik het niet laten om toch even naar rechts te kijken en hem ‘de’ blik te geven. Dat was voor mij het moment dat het mij opviel…het was een man! Ja inderdaad je hoort het goed, een man! Dan wel een hele oude man, maar als nog een man!

Oke, ik geeft toe dat ik geen held in het verkeer ben. Af en toe raak ik nog wel eens een paaltje hier en daar of heb ik gillende mensen naast mij zitten. Parkeer ik ergens waar het niet hoort waarna het hek gesloten is wanneer ik weg wil rijden. Dan maar over de stoep en struiken om weg te kunnen rijden. Dan was er laatst nog een ongevalletje..Ik sloeg rechtsaf en de vriendin die naast mij zat kreeg een halve rolberoerte. Zij zag namelijk wel dat alle pijlen onze kant op stonden. Sja…foutje van de zaak. Kan gebeuren toch?

Another-parking-fail-part6-02

Zou dit een man overkomen dan kan het natuurlijk gebeuren, maar overkomt een vrouw dit dan ach..vrouwen he? Laat je niets wijs maken ladies en of wij kunnen rijden!

Written by Sadaf