champignongJaaaaa één van mijn favorietjes!! En wat vonden mijn vrienden dit lekker zeg. Wil jij ook mijn gevulde champignons uitproberen? Lees dan hier mijn recept. Je hebt dit letterlijk zo gemaakt!

Ingrediënten:

  • Champignons (groot)
  • Gehakt
  • Mais
  • Rode paprika
  • Salsa saus
  • Crème Frege
  • Paprikapoeder
  • Parmezaanse kaas
  • Sjalotje
  • Knoflook
  • Zout en peper

Verwarm de oven op 180 graden. Lepel de champignons uit en doe ze hierna in een oven schaal zodat ze daarna gelijk de oven in kunnen (duh 😉 ) Snijd de rode paprika, knoflook en sjalotje in kleine stukjes. Bak de gehakt en voeg hier de rode paprika, blikje mais, knoflook en een sjalotje aan toe. Strooi hier vervolgens wat paprikapoeder, zout en peper overheen. Wanneer je gehakt klaar is zet je de vuur eronder op zacht en voeg je een eetlepel crème en salsa saus aan toe. Ik gebruik zelf altijd de milde salsa saus aangezien ik iets al snel heel pittig vind. Ja ik weet wat je nu denkt en inderdaad ik ben een nep allochtoon! 😛 Roer alles goed door elkaar tot de sausjes ook warm zijn. Haal de champignons na een half uur uit oven en vul deze met je gehakt mengsel. Strooi hier lekker veel parmezaanse kaas over heen (ja, ik ben gek op parmezaanse kaas) en je bent klaaaar! Leuk om aan je tapas gerechten toe te voegen! Ohja en laat me weten wat je er van vond! 😀

Written by Sadaf