courgetteDit is nou een kwestie van improviseren! Ik kan je vertellen dat mijn experimentjes zijn vruchten beginnen af te werpen. Aangezien ik altijd eerlijk met jullie wil zijn, zal ik jullie dan ook vertellen dat ik niet had verwacht dat dit gerecht zo lekker zou zijn. En of ik dit vaker ga maken! 

Ingrediënten:

  • 250 gram grote garnalen (o.b.v. 2 personen)
  • 2 courgettes
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 100 gram zongedroogde tomaten
  • 1 citroen
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • Zout & peper

Doe de courgette in de daarvoor gemaakte groentesnijder en draai deze rond tot je mooie spaghetti slierten over houd. Hoppaa en zo simpel is het nou om courgetini te maken! Dit doe je met beide courgettes. Doe een beetje olijfolie in de pan en bak de courgetini op laag vuur. Bak in een aparte pan de garnalen met een beetje olijfolie en voeg hier knoflook zout en peper aan toe. Voeg 100 gram zongedroogde tomaten aan de courgetini, 2 eetlepels groene pesto en ook hier strooi je zout en peper overheen. Vervolgens schep je de courgetini in groene pesto saus met zongedroogde tomaten in een mooie pasta bord. Pers een citroentje uit over de garnalen en schep deze uit de pan, boven op je pasta. Oh my goodness…wat een plaatje!
courgetini

Written by Sadaf