aaaDaar zit je dan op je oude vertrouwde bank. Je kijkt naar de regendruppels die één voor één op de grond vallen en hoort de takken van de bomen tegen je raam kletteren. Opeens krijg je het benauwd, spaans benauwd en voel je de muren op je af komen! Je verwacht iets anders van je leven. Een leven vol spanning en avontuur. Een leven waarbij ieder moment je adem weg neemt van verbijstering en niet van benauwdheid. Je bent toe aan een nieuwe JIJ, een nieuwe omgeving en een leven waarbij je ieder moment het ‘WAUW’ effect hebt!

De verplichtingen, de zorgen, de stress van alles moeten, achter je te laten lijkt zo onrealistisch. Zou het dan toch echt kunnen? Zou ik dat geluksmomentje kunnen hebben? Al is het maar voor even? Je pakt je spullen, je geeft alles op voor het onbekende. Je voelt een enorme last van je schouders afglijden. Alle zorgen en de stress die er niet zo lang geleden nog waren glijden beetje bij beetje van je af en lijken te verdwijnen.

Je staat op een plek waar niemand je kent, niemand je ziet en niemand je hoort. Kilometers lang omringd met NIKS in de middle of nowhere en ineens uit het niets wordt je overwelmd met een intens gevoel van geluk. Het gevoel waar je al zo lang naar had verlangd. Je voelt de kriebels in je buik en niet door een persoon, maar door een intens gevoel van vrijheid die over je heen komt waardoor jij het gevoel hebt alles wat je maar wilt in je leven te kunnen bereiken. Niemand die jou vertelt wat je moet doen. Jij kan zijn wie je wilt zijn, jij kan gaan en staan waar je wilt staan, jij kan eindelijk…de wereld ontdekken zoals die echt is.

I’m on top of the world!
aaaaaaaa

Dit gevoel was voor mij de meest intense belevenis tijdens alle reizen die ik heb gemaakt. Iedere keer weer verbaasden de wereld en de mensen die hier woonden mij met al hun moois en al hun bijzondere trekjes. Dat ‘WAUW’ effect, dat ULTIEME gevoel van vrijheid is precies waarom reizen mijn passie is! Ik hoop dan ook dat ik iedere keer wanneer ik op een nieuwe bestemming ben dat intense gevoel keer op keer zal beleven…hoe lang ik ook mag reizen!

efo4

Written by Sadaf