wout1

De flamingo’s in Bolivia bekijken, slapen in een glazen iglo onder het Noorderlicht, de zon zien opkomen achter de tempel Borobudur in Java, tussen de wilde dieren slapen in Zuid-Afrika, hiken naar de hoogste bergen van Nieuw-Zeeland én de Himalaya gebergten in Nepal beklimmen. Klinkt als een droom toch? Voor Wouter en zijn vriendin is deze droom werkelijkheid geworden! Zij leven hun eigen dromen na en laten hun kijkers alle mooie en bijzondere plekjes van de wereld zien. Nu zal de vraag; “hier moet je toch veel geld voor hebben?” in je opkomen. Maar niets is minder waar, Wouter geeft dan ook al zijn tips en tricks om jou te laten zien dat het niet persé veel geld hoeft te kosten om deze droom waar te maken. Als hij dit kan, kan jij het ook!

wout2

Zij aan zij trekken Wouter en zijn vriendin de wereld over en beleven de leukste, de gekste en de meest bijzondere momenten. Tijdens mijn eigen reizen vergat ik vaak tijdens deze bijzondere momenten om mijn camera erbij te pakken en alles vast te leggen. Daarom vind ik het juist zo gaaf dat zij dit wel doen; de kijkers aanspreken en hen alles op film te laten zien. Het voelt net alsof je er zelf bij bent, alsof je daar loopt en meemaakt wat zij op dat moment meemaken. Na hun filmpjes te hebben gezien, kreeg ik meteen weer de kriebels om zelf te reizen, maar dit keer naar al hun mooie bestemmingen!  

De wereld over reizen klinkt voor zoveel mensen als een grote droom. Toch zien zij ook veel obstakels in hun leven waardoor niet veel mensen die zogenaamde ‘grote stap’ zullen nemen. De wereld over en al het bijzonders zien! Zo jong als dat jullie zijn, zoveel hebben jullie al van de wereld gezien en meegemaakt. Ik denk dat maar weinig mensen dit van jullie leeftijd kunnen zeggen. Veel mensen zeggen dat zij dit ooit willen gaan doen, maar jullie voegen de daad bij het woord! Zo is het Wouters doel om alle landen van de wereld gezien te hebben. Lijkt mij een mooi streven Wouter!

wouter15Wouter praat op een bepaalde manier tegen zijn kijkers zodat je echt het gevoel krijgt dat je hem al jaren kent. Alsof je hem net in een kroegje hebt ontmoet en hij je al zijn gave reisverhalen vertelt. Iedereen die ik ken heeft dan ook geen kwaad woord over je te zeggen, Wouter. Iedereen houd van je, volgt je en hebben het beste met jou en je vriendin voor. Jij hebt dat bepaalde ‘X’ factor waardoor andere mensen je met liefde volgen en jullie twee als hun grote voorbeelden zien. Ik volg je al een lange tijd en vind je bij ieder nieuw filmpje steeds wijzer en volwassener overkomen. Ik geloof dat reizen dit met je doet. Living the dream. Wouter, jij geeft deze zin betekenis en leeft je eigen droom!

 

Written by Sadaf