hottub2Met een biertje of een wijntje in de hottub, de geur van het smeulende vlees op de barbecue en een lekker muziekje op de achtergrond. Lekker ontspannen in de sauna en bijkomen van een drukke werk week. Een ultieme belevenis en dat in je eigen achtertuin! Wie droomt hier niet van? Aangezien ik zelf echt een levensgenieter ben kan ik je wel vertellen dat een hottub in mijn (toekomstige) tuin toch echt wel boven aan mijn verlanglijstje staat. Welvaere weet hier dan ook raad mee en bied hottubs en sauna’s met een uniek en eigentijds concept aan die niet alleen ontspannend zijn, maar ook je tuin helemaal oppimpen! Deze authentieke hottubs en barrel sauna’s zijn dan ook een lust voor het oog.

hottub10De hottubs kunnen helemaal naar eigen smaak gecreëerd worden door een ruime keuze aan beschikbaar materiaal: verschillende houtsoorten, de kleur van de kuip en alles op maat gemaakt. De timmermannen gaan voor jou aan de slag! Hierbij kan ook nog eens voor extra functies worden gekozen. Zoals een bubbelsysteem, jet systeem en led verlichting. Zo geef je een extra “touch” aan die leuke tuinfeestjes. In het kader van duurzaamheid worden deze hottubs met hout gestookt. Dit is een stuk voordeliger en duurzamer in tegenstelling tot een spa of een jacuzzi. Go green!

hottub7Hoe gaaf zijn deze zogeheten barrel sauna’s?! Door de ronde vorm geeft het een industriële en moderne look aan je tuin. I love industrial! Zelf vind ik het ontwerp van de Iglusauna helemaal te gek! Deze heeft, zoals de naam al zegt, de vorm van een iglo! Dit is uniek in Nederland en wordt alleen verkocht bij Welvaere. De Iglusauna word met de hand gemaakt zodat je een uniek en persoonlijk exemplaar in je tuin hebt staan. Ook de barrel sauna’s worden op maat gemaakt en kunnen aan al jouw wensen voldoen. Wil jij een veranda voor je sauna? Geen probleem! De keuze in maat, houtsoort en in de verschillende sauna’s (houtgestookt of elektrisch) is dan ook groot.

Nog niet eerder hoorde ik van de mogelijkheid een hottub te huren. Ook dit kan bij Welvaere. Geef jij binnenkort een feestje, barbecue of komen jouw vrienden en familie gezellig bij je langs? Hoe leuk is het dan om samen in de hottub te zitten?! Bezoek jij graag een feestje of een festival? Dan kan je de hottubs van Welvaere niet gemist hebben. Deze hebben dan ook op de bekende festivals zoals Intothewoods, pussylounge en Amsterdam open air gestaan.
hottub9

Het jonge team werkt met veel enthousiasme en passie! Je wordt op een leuke en spontane manier geholpen waardoor de showroom toegankelijk is voor een ieder. Het is dan ook niet voor niets dat hier mensen van all over (Duitsland, Belgie& Frankrijk b.v.) komen. In de grote showroom kijk je je ogen uit! Welvaere nodigt uit … kom jij ook langs?! Je bent meer dan welkom!

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor het huren of het kopen van een hottub of een (barrel) sauna? Neem dan een kijkje op de website www.welvaere.nl.

 

Written by Sadaf