Mijn zusje zei altijd “ik zal nooit in een hostel slapen”. Nu moest ik een origineel verjaardagscadeau voor haar bedenken. Het duurde even, maar toen had ik het PERFECTE idee…wij gaan in een hostel slapen! ūüėČ En nee, niet in een kamer met 25 andere mensen, maar in een campervan! Haha wat een avontuur was dat! De campervan stond midden in de tuin dus voor √©√©n nachtje was dit perfect. Wil je hier meerdere nachten blijven slapen dan zou ik voor je nacht rust toch √©√©n van de kamers in het hostel boeken of toch oordopjes bij de receptie kopen.¬†Ik heb dit voor haar geboekt zodat ze gelijk wat van het backpackers sfeertje kan proeven voordat wij samen naar Thailand gaan. Gelijk toen wij er binnen kwamen lopen voelde ik ook echt zo’n backpackers sfeer van wat ik in Australi√ę altijd had. ¬†Een hostel is de perfecte plek om zoveel verschillende soorten mensen van verschillende nationaliteiten en culturen te ontmoeten.¬†Jorplace in Scheveningen heeft niet alleen een super leuke inrichting, maar

is ook perfect gelegen¬†in een kleine centrum op loopafstand van het boulevard van Scheveningen. Op nog geen 5 minuten loopafstand is de Korbootstraat gelegen waar je gratis je auto kan parkeren. Het tramstation zit gelijk om de hoek en brengt je in nog geen kwartier naar het centrum van Den-Haag. Lekker zonnen en relaxen¬†op het strand van Scheveningen, winkelen in het centrum van Den-Haag, met z’n allen barbequen in het hostel , lekker drankjes drinken met de hele groep bij crazy piano’s! Mijn zusje vond het uiteindelijk GEWELDIG. Hier ga ik zeker nog eens heen! ūüėÄ

Written by Sadaf