carnaval2Waar slaat Carnaval nou eigenlijk op? Verkleed voor aap lopen en je de hele dag lam zuipen om vervolgens tien keer in je reet geknepen te worden en dan nog niet te spreken over al die lamme scheel kijkende mannen die je op je bek proberen te pakken terwijl ze niet eens echt kunnen zien hoe je eruit ziet aangezien je onherkenbaar bent! Lekker door de menigte lopen terwijl je plat gedrukt word (vooral ik met mijn 1 meter 60) en dan nog niet eens een stap verder komen om

vervolgens liters bier over je heen gegooid te krijgen. En dan heb ik het nog niet eens over de carnavals muziek gehad! Je gaat mij niet vertellen dat er ook maar iemand op deze aardbodem is die hier nou echt van houdt! Kan gewoon niet!

En toch he, en toch hou ik er van! Ik vier zo nu en dan carnaval in Brabant en ik vind het fantastisch! De gezelligheid, de mensen, iedereen die lekker vrolijk is en het niks, maar dan ook niks kan schelen hoe ze eruit zien. Je kan de hele dag je ogen uitkijken naar de meest gekste outfits! Mannen die als vrouwen verkleed zijn, vrouwen die als mannen verkleed gaan..het maakt allemaal niks uit! Wat mij zo opvalt zijn ook de mensen in Brabant. Naar mijn idee zijn dit de meest vriendelijke, open minded mensen die er zijn. Overal waar je komt maakt iedereen een praatje met elkaar! Zo sta je een half uur voor het wc gebouw met de toilet juffrouw te kletsen om vervolgens een half uur met de uitsmijter te staan ouwehoeren.

Zo gingen wij gisteren naar Den Bosch en stonden wij in eerste instantie met zijn tweeën. Voor wij het wisten stonden er een aantal oudere mensen om ons heen die heel goed wisten hoe ze moesten feesten. Na een aantal minuten kwamen hier een groep jongens erbij staan en voor we het wisten was het één groot feest! Mocht je nog nooit Carnaval hebben gevierd dan zou ik zeggen…probeer het eens gewoon! Het zal je verbazen!carnaval1

Written by Sadaf