19761777_419032041811840_5138848826869678080_n(1)

Het is een uur of vier in de middag en dan beginnen de gesprekken “wat ga jij vanavond eten dan?” De honger slaat toe, maar je moet je zelf nog even uithongeren voordat je toe kan slaan. Alsof dat al niet erg genoeg is kom je ook nog eens allemaal lekkere gerechten tegen op het internet! Er is één persoon die iedere keer toch net iets meer mijn aandacht trekt dan anderen. De gerechten die Gijs Hoes maakt zijn om je vingers bij af te likken! Zelf ben ik niet echt een ontbijt persoon, maar in het weekend besteed ik hier het liefst wat meer aandacht aan. Zo werden wij laatst met een enorme kater en brullende magen wakker. Wanneer ik mijn Instagram account open, zie ik gelijk de havermoutpannenkoekjes met kwark en fruit van Gijs Hoes waar je enorm van gaat watertanden. Hij laat je zien wat lekker en gezond is. En jullie weten ondertussen wel wat ik het belangrijkst vind he?! Makkelijk, het moet makkelijk te maken zijn!Try this out!

Ingrediënten (1 persoon)

  • 100 gr. Fijne havermout
  • 1 ei (het liefst zonder Fipronil 😉 )
  • 1 scheutje melk
  • 1 snufje zout
  •  1 grote lepel kwark
  • Vers fruit naar keuze

Het beslag maak je door de havermout fijn te malen in de keukenmachine of met een staafmixer. Voeg er dan het ei, de melk en het zout bij en je beslag is klaar. Bak de pannenkoeken met een beetje (zonnebloem) olie in de pan. Wanneer je pannenkoeken klaar zijn serveer je ze met een flinke lepel kwark en vers fruit naar keuze. Hoe lekker is dit?! 

Begin jij hier al van te watertanden? Bekijk dan zeker ook al zijn andere lekkere gerechten op zijn instagram account: gijshoes

Written by Sadaf